Veelgestelde vragen

over mij

Hoe oud ben je?

Ik ben geboren op 25 februari 1996 dus momenteel ben ik 24 jaar.

Woon je alleen of bij je ouders?

Ik woon bij mijn ouders en heb voorlopig nog geen plannen om te verhuizen.

Verdien jij geld met de dierenopvang?

Neen, ik verdien er geen geld mee. Alles wat ik doe voor de dierenopvang, doe ik vrijwillig en volledig gratis. Het geld dat binnenkomt via donaties en sponsors wordt voor de volle 100% gebruikt voor de dieren.

Hoe verdien jij geld?

Ik heb een vaste job in een klein restaurant, waar ik een keuken functie heb. Ik verzorg de koude gerechten, desserts en hapjes. De vegan gerechten die er geserveerd worden zijn ook volledig mijn verantwoordelijkheid.
Daarnaast prijs ik me gelukkig dat YouTube filmpjes maken niet alleen een hobby van me is, maar ook een bron van inkomsten. Het is een leuke bijverdienste.
Tenslotte sta ik ook aan het begin van mijn carrière als fotografe. Ik heb al enkele opdrachten achter de rug, waar ik heel trots op ben.

Heb je kinderen?

Neen, ik heb nog geen kinderen. Over enkele jaren wil ik wel graag mijn kinderwens vervullen.

Woon je in België of Nederland?

Ik woon in Belgisch Limburg, net aan de grens met Nederland.

Hoe zie jij je toekomst?

Mijn grote droom zou zijn om samen met mijn toekomstige man een oude hoeve met grote velden te kopen. Samen kunnen we de hoeve dan opknappen en de velden omtoveren tot een groot dierenparadijs. Wanneer alles klaar is wil ik graag 3 of 4 kinderen! Geld zou ik verdienen als fotografe en YouTuber. Voorlopig is dat mijn toekomstvisie, maar die kan natuurlijk altijd veranderen!