Maak jij mij blij met een review?

Scroll naar beneden en schrijf er op los!

21 Reviews

Julie
5

Het was super! Lief ontvangen door Sofie, kort uitleg gekregen en dan lekker kunnen genieten van een heerlijke picknick. Super idyllische setting, echt waaw. Daarna gingen we met de diertjes kennismaken en knuffelen. Ons dochtertje (toen 10 maanden) vond het ook geweldig. Top initiatief, top geregeld, top mensen én dieren. 💚

Eveline Peeters
5

Heel fijn als je aankomt dat je wordt omringd door heel lieve dieren en zo goed wordt ontvangen. De picknick was verzorgd en vooral heerlijk! Het bezoek aan de dieren achteraf was heel aangenaam om even tot rust te komen. Het was zeker de moeite waard!

Ellen H
5

Superlekker en superleuk! Sofie kan zo lekker koken en zet zo een lekkere picknick klaar op zo’n leuke locatie onder de treurwilg. Erna kan je echt genieten van de aandacht van al de gelukkige, gezonde diertjes die zo’n mooi leven kregen dankzij dit superinitiatief. Het is zeker niet te duur en een hele leuke ervaring!

Geens Nancy
1

Zo blij dat we deze Pick nick gedaan hebben. Suuuuuuper lekker, dat het dat zowieso ging zijn waren we al van overtuigd vermits we al meerdere lekkere dingen konden proeven in het verleden.🥰Een prachtige locatie om te genieten van al dat lekkers en te knuffelen met de diertjes, maar wat nog belagrijker is, is de reden waarom. We steunen er een fantastisch initiatief mee. Sofie super wat jij (en nog andere mensen) doet voor de dieren, jullie hebben echt een ❤ van goud. Al de dieren die onder uw vleugels vallen krijgen de allerbeste beste zorgen, waarvoor ons eindeloos respect. Wat een heel leuke ervaring. Voor al de mensen die er dit jaar niet konden bijzijn of zouden getwijfeld hebben, niet doen en volgend jaar zeker inschrijven en gaan genieten, zeker de moeite waard. En wat zeker ook de moeite is om te te vermelden, koop zeker ook de kalender die je binnenkort zal kunnen aanschaffen of steun @lamana en Sofie op gelijk welke manier voor haar fantastisch initiatief 😍❤

Elisa
5

Super leukkkkkkkk ❤️❤️❤️ echt heel leuk maar misschien net iets te weinig... Maar dat komt omdat ik een grote eter ben 😂😂

Paulien
5

Ja, hoe kan je dit geen 5 sterren geven?! Wat een mooie plek! Hart op de juiste plaats die vrouw. En ze kan koken, ik kon als zwangere eindelijk nog eens heerlijke tiramasu en chocomousse eten en dan durven mensen zeggen dat je dingen moet laten wanneer je vegan eet 🙂 ? Wij komen graag nog eens terug met onze 2 kindjes. Aanrader!

Kato
5

Een vriendelijk ontvangst bij aankomst door Sofie Een heel leuke en ontspannende omgeving. Leuke en lieve diertjes omringen ons tijdens de picknick waar je ook mee kan knuffelen. Het vegan eten is lekker gemaakt en leuk geserveerd knap dat Sofie dit principe ook door trekt in haar picknicks.

Lotte
5

We loved it! Voor herhaling vatbaar 😍 Lekker eten, leuk babbeltje met Sofie en knuffels van de diertjes. Onze dag was geslaagd.

Dennis & Nienke
5

Deze dag vergeet ik nooit meer! Wauw Sofie, deze plek is echt magisch. Bij aankomst werden we warm onthaalt en kregen we onderweg naar de prachtige picknickplek al het een en ander uitgelegd over de dieren die in de opvang wonen. Super mooi hoe je vol enthousiasme verteld over de diertjes. De picknick was echt mega lekker en goed verzorgd. Toen onze buiken meer dan vol zaten zijn we de diertjes gaan leren kennen en wat zijn ze lief, stuk voor stuk. We hebben echt heerlijk genoten van deze middag, deze verassing vergeet ik echt nooit meer! Lieve Sofie, bedankt voor de gastvrijheid en ga door met wat je doet want deze plek laat mensen zien wat liefde voor dieren inhoud ❤️

Els
5

Lieve Sofie, onze 10-jarige dochter, grote fan van jou en enorme dierenvriend, kreeg voor haar verjaardag een picknick bij jou cadeau. Ze was heel verrast en vervolgens ook emotioneel als ze door had wat er op de planning stond op haar grote dag. Vol ongeduld op de heenweg, verlegen bij aankomst, maar meteen in haar nopjes bij het zien van alle dieren. Het eten stond reeds klaar, mooi gepresenteerd op een ongelooflijk idyllische plek, onder een prachtige treurwilg aan een vijver. Het weer zat mee, de zon scheen en in alle rust hebben we genoten van het overheerlijke eten. De rust die de plek uitstraalde, maakte dat het snelle tempo van leven even ver weg was. Een fantastisch kader waarin we zijn ontvangen. We hebben vervolgens uitgebreid de tijd genomen om met alle dieren kennis te maken. Heel aanhankelijke en toegankelijke dieren, die na een moeilijke tijd een heel fijn leven kunnen leiden door de goede zorgen van Sofie. Van elk diertje hadden we ook het verhaal op papier. Vol bewondering voor de enorme betrokkenheid en het oneindige engagement van Sofie. Het is Mila haar droom ook ooit een opvang te kunnen realiseren. Ik kan als mama alleen maar trots zijn op zo’n mooie en zinvolle droom. Fijn deze plek te hebben mogen ontdekken, met dank aan mijn dochter. Moe, maar voldaan afscheid genomen en op de terugweg ging dochter naar dromenland. Doe zo verder Sofie, je doet dat werkelijk bewonderenswaardig. Graag tot een volgende keer en intussen zien we je hier op YouTube graag nog vaak verschijnen. De mama is ook fan. Merci voor deze onvergetelijke dag.

Write a Review