Maak jij mij blij met een review?

Scroll naar beneden en schrijf er op los!

5 Reviews

Jenni
5

Het was FANTASTISCH! We vierden mijn mama haar verjaardag met een vegan picknick bij Lamana en we hadden allemaal een topdag in zo’n mooie omgeving. Super lieve dieren allemaal. De geitjes en schaapjes waren heel enthousiast, ze komen allemaal af als je de takken van de wilgenboom naar beneden houdt zodat ze kunnen knabbelen aan de blaadjes. Het verhalenboekje van de dieren was een grote meerwaarde om hun achtergrond te leren kennen. Bakjes voor de restjes waren zeker nodig want er was nog veel over. Wij komen nog eens terug! Doe zo verder Sofie!

Marieke
5

Wat een prachtige plek, lekker eten, warm ontvangst en de leukste diertjes! De kids en ik hebben echt genoten! We komen zeker nog eens terug!

Louise
5

Warm ontvangst, heerlijk eten en prachtige setting. Zo een mooi concept om mens en dier samen te brengen in alle rust. 12 points.

Katrien
5

Lieve Sofie, wat heb je een prachtig plekje gecreëerd. We hebben gesmuld van het lekkere eten, een traantje weggepinkt bij de verhalen van de diertjes en genoten van de aanwezigheid en knuffels van de diertjes. Dank je wel voor deze bijzondere ervaring! Wij komen zeker nog eens terug!! ❤

Lisa van Daele
5

Super ontvangst, heerlijk eten, een mooie omgeving en de liefste diertjes ❤️ meer moet dat niet zijn, voor herhaling vatbaar!

Write a Review