Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor dit arrangement?

2 personen: 80 euro
3 personen: 115 euro
4 personen: 150 euro
5 personen: 190 euro
6 personen: 230 euro

Kom je met kinderen? Of wil je met meer personen komen? Stuur een mailtje voor informatie over aangepaste prijzen.

Hoe verloopt het?

Bij aankomst worden jullie ontvangen door Sofie, de oprichtster van Dierenopvang Lamana. Zij zal jullie begeleiden naar de picknick plek en een kort woordje uitleg geven. Hierna beginnen jullie aan de picknick.
Jullie zitten dan middenin de opvang in een omheind stukje. Op die manier kunnen jullie in alle rust eten maar toch ook omringd zijn door de vele dieren.
Klaar met eten? Dan vragen wij jullie vriendelijk om alle etenswaren, breekbare en gevaarlijke voorwerpen op te bergen in de daarvoor voorziene kist.
Tijd om er op uit te gaan! Ontdek Dierenopvang Lamana en maak kennis met alle dieren. Tijdens de wandeling zullen jullie overal informatieve borden terugvinden. Hierop kunnen jullie de namen en verhalen van de dieren lezen.

Hoe moeten we betalen?

Ongeveer een week voor je bezoek ontvang je een e-mail met alle informatie.

Waar moeten we zijn?

Zowel de picknick als het bezoek aan Dierenopvang Lamana gaan door op volgend adres: Oude God 13, 3621 in Rekem (België).

Hoelang duurt het?

De picknick plek en de opvang zijn volledig voor jullie gedurende 2,5 uur.

Wat staat er op het menu?

Het menu van de picknick wisselt van tijd tot tijd. Alle gerechten zijn steeds 100% plantaardig en worden koud geserveerd. Dit kun je ongeveer verwachten: pasta pesto, salades, broodjes, vers fruit, verschillende dessertjes, gegrilde groentesticks etc.

Welke dieren omringen ons?

Je krijgt liefde van schapen, geiten, ezels, varkens, konijnen, cavia’s, kippen, kalkoenen, ganzen en eenden. Wij vragen u vriendelijk om er rekening mee te houden dat alle dieren loslopen in de opvang.

Waarom is de picknick plantaardig?

De picknick vindt plaats middenin Dierenopvang Lamana. Dit is een opvang voor gewonde, gehandicapte en verwaarloosde dieren. Het is een plek waar dieren in nood veilig kunnen thuiskomen. De missie van de opvang is om dierenleed tegen te gaan. Vanzelfsprekend werd er dan ook gekozen voor een menu zonder dierlijke producten.

Worden we begeleid tijdens het bezoek aan de dieren?

Neen, jullie mogen de opvang zelf ontdekken. Doorheen de hele opvang hangen er informatie borden waarop de namen en verhalen van alle dieren te lezen zijn. Wel worden jullie bij aankomst ontvangen door Sofie en krijgen jullie een kort woordje uitleg.

Zijn honden toegelaten?

Neen, honden zijn niet toegelaten op het terrein. De bewoners van Dierenopvang Lamana zijn bang van honden en wij willen hun rust niet verstoren.